2011. augusztus 30.

Ismered a módszert, amivel kibogozhatod életed összekuszálódott szálait?



Te is, én is, mindannyian szeretnénk az életünket a maga teljességében megélni. Sokszor azonban nehezen találjuk meg az utat a vágyaink megvalósításához és az örömteli élethez. Vagy ha rá is lelünk az útra, akkor is időről időre elakadhatunk rajta, és úgy érezhetjük, olyan akadályba ütköztünk, amelyet sem megmászni, sem kikerülni nem vagyunk képesek.

A kineziológia módszere megfelelő eszköz ahhoz, hogy megtaláljuk elakadásaink valódi okát, és feloldjuk őket. Életünkben újra és újra olyan helyzetekbe kerülünk, amelyek érzelmi stresszt okoznak számunkra. Ezeknek a feszült helyzeteknek, lelki sérüléseknek a negatív lenyomatai a későbbiekben – akár tudatosan, akár tudattalan módon hatva – alapvetően befolyásolják döntéseinket, cselekedeteinket. Amikor baj ér vagy bántanak minket, utána arra törekszünk, hogy a hasonló kellemetlen, fájdalmas, traumatikus helyzeteket elkerüljük. Ha mégis hasonló szituációba kerülünk, újraéljük ugyanazokat az érzéseket és leblokkolunk. Ezek az érzelmi blokkok képezik fejlődésünk, továbblépésünk belső akadályait, és nem ritkán a fizikai megbetegedéseink hátterében is ott találhatóak.

Az oldás során a sejtmemóriában tárolt tudattalan emlékek, információk segítségével dolgozunk, amelyeket a kineziológia alapvető módszerével, az izomteszteléssel „hívunk elő”. Egy gyengéd módszerről van szó: egy-egy oldás alkalmával a tudatalatti pontosan annyi információt enged a felszínre, amennyivel az adott pillanatban meg tudunk birkózni.

És hogy mit érhetsz el mindezzel?

Az oldások, illetve a hozzájuk kapcsolódó önismereti munka segítségével felülről tekinthetsz rá a benned zajló folyamatokra. Ez a rálátás pedig segít abban, hogy megértsd és elfogadd az életedben történő, esetleg újra és újra ismétlődő vagy sajátos mintázatba rendeződő események összefüggéseit. Ha találkozunk, egy-egy alkalommal adott témához, kapcsolódóan oldjuk fel a gátló érzelmi blokkot vagy blokkokat. Azt, hogy pontosan mi ez a téma, előre meghatározhatod, de beszélgetéssel is körüljárjuk, pontosítjuk, hogy fókuszáltan tudjunk dolgozni a probléma feloldása érdekében.
A munka során elért megértés és az elfogadás megszabadít azoktól a stresszhatásoktól, rossz szokásoktól, blokkoktól, gátló vagy épp csak aktualitásukat vesztett gondolati és viselkedési mintáktól, terhektől és félelmektől, amelyek akadályoznak a testileg-lelkileg minél egészségesebb, teljesebb, örömteli, minőségi élet kialakításában és megélésében.
Minden elfogultság nélkül állíthatom :), hogy a kineziológia gyönyörű és hatékony módszer. Én a transzgenerációs epigenetikus kineziológia ©® rendszerében dolgozom. Legközelebb ennek a furcsa elnevezésnek a magyarázatával érkezem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése